• Het HR abonnement van Werkloodz is revolutionair en uitermate geschikt voor (kleine) organisaties in het MKB segment van 1 tot 50 medewerkers. Voor een vast laag maandbedrag bent u al verzekerd van een onbeperkte werving en selectie van uw nieuwe medewerkers. U hoeft zich niet meer druk te maken over de factoren van uitzendcontracten maar alles wordt voor u geregeld.

  De werving en selectie kosten voor 1 of meer nieuwe medewerkers loopt bij hoger opgeleide medewerkers aardig snel op. Het past binnen de visie van Werkloodz om deze innovatieve dienstverlening te starten waarin de HR processen geborgd kunnen worden. Zowel werving en selectie én HR ondersteuning zijn samen gebracht in een abonnementsvorm. Denk hierbij ook aan het opstellen van arbeidscontracten, functieprofielen advies over subsidiemogelijkheden en wet- en regelgeving maar óók onbeperkte werving en selectie.

  U loopt dus geen risico's meer, er zijn geen kosten aan wervingsfee en u heeft spreiding van uw financiële kosten. Het HR abonnement van Werkloodz bestaat uit een vast bedrag per maand aangevuld met een laag tarief per medewerker over een periode van 12 maanden. Geen aanvullende kosten, addertjes maar helder en transparant in een overeenkomst gezet. Klinkt te mooi om waar te zijn? No way, zo'n transparante overeenkomst heeft u nog nooit gezien! Nieuwsgierig wat het kost? Neem snel contact op!

  Persoonlijk contact is een must
  Het HR abonnement van Werkloodz begint met een basis-abonnement waarin de processen Werving en Selectie inclusief de administratieve handelingen zijn geborgd. Voor het ontwikkelen en uitvoeren van HR beleid en het behouden en doorstromen van uw huidige medewerkers is het abonnement uit te breiden. Hieronder een selectie van de beschikbare processen.

  De rol als intermediair
  Het bemiddelen van nieuwe medewerkers vergt afstemming met u als opdrachtgever. Het is niet alleen belangrijk wat de scope van uw zoekopdracht is maar ook kandidaten verwachten volledige en transparante informatie. Werkloodz stemt dit goed af met u als opdrachtgever maar bespreekt ook hoe we medewerkers kunnen blijven binden aan uw organisatie. Het gaat om partnership voor de lange termijn.

  Planning en begeleiding
  De flexbranche is continue in beweging en vraagt om steeds meer om een flexibele aanpak. Werkloodz biedt daarom niet alleen een traditionele aanpak van uitzenden of detacheren maar geeft ook de mogelijkheid om uw HR processen uit te besteden of uw huidige HR capaciteit aan te vullen. Dat is niet alleen flexibel maar het bewijst dat wij onze producten kunnen afstemmen op iedere organisatie

  HR beleid en uitvoering
  Naast het inregelen van HR processen kampen steeds meer werkgevers met de moeilijkheid om personeel te blijven binden en boeien aan hun organisatie. We ondersteunen het HR beleid en geven advies over de in-, door- en uitstroom van uw medewerkers. Natuurlijk vergt dit maatwerk maar onze organisatie is daar op ingeregeld.

  Toezicht op CAO en wet- en regelgeving
  wet- en regelgeving wordt een steeds belangrijker instrument en betekent vaak een capaciteitsdruk op uw organisatie. De overheid controleert steeds actiever op de uitvoering van deze regelgeving. Werkloodz houdt toezicht op de wet- en regelgeving van bijvoorbeeld cao's en weet wat er nodig is om arbeidsvoorwaarden en arbeidsrecht op de juiste manier vast te leggen voor uw medewerkers.
 • Werkloodz loopt mee met de technologische ontwikkelingen en geeft een andere dimensie aan de uitzendbranche. Een volledig innovatief platform waarop al uw informatie digitaal beschikbaar is. Uiteraard blijft het persoonlijke contact en zijn we door deze manier van werken in staat om de kwaliteit te leveren wat u van een uitzendbureau verwacht. We zoeken gericht naar de juiste kandidaat die niet alleen voldoet aan uw functie-eisen maar ook past binnen de cultuur van uw organisatie. Het gaat namelijk om partnership voor de langere termijn.

  Het uitzenden van personeel
  Het uitzenden van personeel is een dienstverlening waarbij Werkloodz personeel aan u beschikbaar stelt. In deze vorm is Werkloodz formeel de werkgever en bent u verantwoordelijk voor leiding en toezicht. Het is een ideale manier om onverwachte pieken (capaciteit) en dalen (ziekte van personeel) op te vangen. U hoeft zich niet druk te maken om de administratieve handelingen en ook de ziekterisico's die liggen bij ons. U betaalt alleen voor de gewerkte uren en die wordt gebaseerd op het uurloon van uw medewerker.
  Lees meer over Uitzenden

  Het detacheren van personeel
  Het detacheren van personeel lijkt vooral op de dienstverlening van uitzenden. Ook in deze vorm worden de administratieve handelingen door ons afgehandeld en hoeft u zich niet druk te maken om de ziekterisico's. Detacheren betekent wél meer zekerheid voor u én de medewerker. We spreken namelijk vooraf een bepaalde contractduur af. U betaalt alleen voor de gewerkte uren en die wordt gebaseerd op het uurloon van uw medewerker.
  Lees meer over Detacheren

  Werving en Selectie van personeel
  Het wordt steeds lastiger om de juiste kandidaten te vinden en het benaderen van de juiste kandidaten is een tijdrovende klus. Vakspecialisten worden steeds vaker rechtstreeks in dienst genomen van een opdrachtgever om ze te kunnen binden aan hun eigen organisatie. Bij deze vorm van dienstverlening gaan wij gericht op zoek naar de juiste kandidaten en draagt u zelf zorg voor de contractafhandeling en afstemmen van de arbeidsvoorwaarden. U betaalt alleen een vooraf afgestemde fee voor het werven en selecteren van de kandidaten.
  Lees meer over Werving en Selectie

  Vrijblijvend registreren in 1 stap!
  Word onderdeel van de mijn Werkloodz community en maak kennis met het innovatieve digitale platform! Ontdek onze mooie vacatures of bekijk de online profielen van onze kandidaten met behulp van je eigen persoonlijke dashboard!
  Klik hier om eenvoudig te registreren
 • Het is bij Werkloodz heel eenvoudig om uw bedrijf vrijblijvend te registreren maar u kunt ook snel een offerte aanvragen. Dit verplicht u verder tot niets. We nemen vervolgens snel contact met u op om de eerste informatie samen uit te wisselen. Vervolgens beoordelen we wat de vervolgstappen zijn welke het beste bij uw organisatie aansluiten.

  Klik hier om eenvoudig te registreren
  Klik hier om direct een offerte te vragen

Of bereik ons via

 • Bezoekadres: Troffel 24 | 8253 LC | Dronten

 • Telefoonnummer: 0321 - 38 38 68

 • Mobiel: 06 - 11 42 18 77

 • Mailadres: info@werkloodz.nl

 • Internet: www.werkloodz.nl