• De economie draait op dit moment op volle toeren maar toont nog onvoldoende aan dat organisaties moeiteloos weer nieuwe medewerkers aannemen. Vaak hebben ze te maken met een capaciteitsvraag maar willen ook graag weer kunnen afschalen op het moment dat het wat minder gaat. Het beste advies voor dit soort situaties is om medewerkers op uitzendbasis in te huren. Wij gaan voor u vrijblijvend op zoek naar een geschikte kandidaat voor korte- of langdurige inzet maar ook voor het organiseren en plaatsen van nieuwe teams.

  De rol als intermediair
  Het bemiddelen van nieuwe medewerkers vergt afstemming met u als opdrachtgever. Het is niet alleen belangrijk wat de scope van uw zoekopdracht is maar ook kandidaten verwachten volledige en transparante informatie. Werkloodz stemt dit goed af met u als opdrachtgever maar bespreekt ook hoe we medewerkers kunnen blijven binden aan uw organisatie. Het gaat om partnership voor de lange termijn.

  Planning en begeleiding
  De flexbranche is continue in beweging en vraagt om steeds meer om een flexibele aanpak. Werkloodz biedt daarom niet alleen een traditionele aanpak van uitzenden of detacheren maar geeft ook de mogelijkheid om uw HR processen uit te besteden of uw huidige HR capaciteit aan te vullen. Dat is niet alleen flexibel maar het bewijst dat wij onze producten kunnen afstemmen op iedere organisatie

  HR beleid en uitvoering
  Naast het inregelen van HR processen kampen steeds meer werkgevers met de moeilijkheid om personeel te blijven binden en boeien aan hun organisatie. We ondersteunen het HR beleid en geven advies over de in-, door- en uitstroom van uw medewerkers. Natuurlijk vergt dit maatwerk maar onze organisatie is daar op ingeregeld.

  Toezicht op CAO en wet- en regelgeving
  wet- en regelgeving wordt een steeds belangrijker instrument en betekent vaak een capaciteitsdruk op uw organisatie. De overheid controleert steeds actiever op de uitvoering van deze regelgeving. Werkloodz houdt toezicht op de wet- en regelgeving van bijvoorbeeld cao's en weet wat er nodig is om arbeidsvoorwaarden en arbeidsrecht op de juiste manier vast te leggen voor uw medewerkers.
 • Werkloodz loopt mee met de technologische ontwikkelingen en geeft een andere dimensie aan de uitzendbranche. Een volledig innovatief platform waarop al uw informatie digitaal beschikbaar is. Uiteraard blijft het persoonlijke contact en zijn we door deze manier van werken in staat om de kwaliteit te leveren wat u van een uitzendbureau verwacht. We zoeken gericht naar de juiste kandidaat die niet alleen voldoet aan uw functie-eisen maar ook past binnen de cultuur van uw organisatie. Het gaat namelijk om partnership voor de langere termijn.

  Het detacheren van personeel
  Het detacheren van personeel lijkt vooral op de dienstverlening van uitzenden. Ook in deze vorm worden de administratieve handelingen door ons afgehandeld en hoeft u zich niet druk te maken om de ziekterisico's. Detacheren betekent wél meer zekerheid voor u én de medewerker. We spreken namelijk vooraf een bepaalde contractduur af. U betaalt alleen voor de gewerkte uren en die wordt gebaseerd op het uurloon van uw medewerker.
  Lees meer over Detacheren

  Werving en Selectie van personeel
  Het wordt steeds lastiger om de juiste kandidaten te vinden en het benaderen van de juiste kandidaten is een tijdrovende klus. Vakspecialisten worden steeds vaker rechtstreeks in dienst genomen van een opdrachtgever om ze te kunnen binden aan hun eigen organisatie. Bij deze vorm van dienstverlening gaan wij gericht op zoek naar de juiste kandidaten en draagt u zelf zorg voor de contractafhandeling en afstemmen van de arbeidsvoorwaarden. U betaalt alleen een vooraf afgestemde fee voor het werven en selecteren van de kandidaten.
  Lees meer over Werving en Selectie

  HR Abonnementen
  Uniek binnen de uitzendbranche, een HR abonnement. Onbeperkte werving en selectie van uw medewerkers zonder verborgen kosten. Daarnaast wordt u ondersteund in de HR facetten zoals arbeidscontracten, loongebouwen, functieprofielen etc. Veel organisaties herkennen inmiddels de toegevoegde waarde van deze HR ondersteuning voor hun medewerkers. Vooraf heeft u alle kosten inzichtelijk, waar voor uw geld zonder dat u een fulltime HR medewerker nodig heeft. Bel voor meer info en advies: 0321 - 38 38 68 om de mogelijkheden eens te bespreken.
  Lees meer over HR Abonnemtsvormen

  Vrijblijvend registreren in 1 stap!
  Word onderdeel van de mijn Werkloodz community en maak kennis met het innovatieve digitale platform! Ontdek onze mooie vacatures of bekijk de online profielen van onze kandidaten met behulp van je eigen persoonlijke dashboard!
  Klik hier om eenvoudig te registreren
 • Het is bij Werkloodz heel eenvoudig om uw bedrijf vrijblijvend te registreren maar u kunt ook snel een offerte aanvragen. Dit verplicht u verder tot niets. We nemen vervolgens snel contact met u op om de eerste informatie samen uit te wisselen. Vervolgens beoordelen we wat de vervolgstappen zijn welke het beste bij uw organisatie aansluiten.

  Klik hier om eenvoudig te registreren
  Klik hier om direct een offerte te vragen

Of bereik ons via

 • Bezoekadres: Troffel 24 | 8253 LC | Dronten

 • Telefoonnummer: 0321 - 38 38 68

 • Mobiel: 06 - 11 42 18 77

 • Mailadres: info@werkloodz.nl

 • Internet: www.werkloodz.nl