Veelgestelde vragen over opleidingen

  • Bij ons heb je altijd recht op scholing en dat bevelen we iedereen ook aan. Uiteraard gaan we eerst een gesprek aan op het moment dat je jezelf hebt geregistreerd als kandidaat bij Werkloodz en kijken we naar je opleiding en ervaring. Samen gaan we onderzoeken waar de mogelijkheden liggen op de huidige arbeidsmarkt en stemmen dat af op je opleidingsbehoefte. We kijken hierbij ook naar de wensen van je toekomstige werkgever en zo groei je toe naar je uiteindelijke doel, de baan van je dromen!


    Werk je inmiddels in een bepaalde functie via Werkloodz geef dan bij ons aan welke specifieke opleiding je wilt volgen. En stel dat je geen behoefte hebt aan scholing dan is dat ook niet erg, je bent niets verplicht!

  • Als je via Werkloodz een opleiding gaat volgen stellen we samen een studieovereenkomst op. Daarin staat de naam van de opleiding, duur en welke afspraken we hierover gemaakt hebben. Een deel van de opleidingskosten worden door Werkloodz betaald. Je kunt altijd zelf een extra duit in het zakje doen, ook dan leggen we de afspraken vast in een studieovereenkomst. 
  • Dat is heel divers en ook afhankelijk welke functie je gaat uitoefenen. Er zijn diverse opleidingen en/of cursussen beschikbaar neem hiervoor contact op met de vestiging van Werkloodz (0321-383868) of vul het contactformulier in.
  • Staat je vraag hier niet tussen maar wil je toch meer weten over de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding? Neem dan contact op (0321-383868) of vul het contactformulier in.