Veelgestelde vragen over het online portaal van Werkloodz

  1. Ga naar www.werkloodz.nl en klik rechtsboven op 'Mijn werkloodz' en dan op 'Inloggen portal'.
  2. Als je al voorzien bent van een gebruikersnaam en wachtwoord kun je direct inloggen. Anders kun je je wachtwoord opvragen. Ben je je gebruikersnaam kwijt dan kun je contact (0321-383868) met ons opnemen.
 • Dat overkomt iedereen wel eens. ga naar www.werkloodz.nl en klik rechtsboven op 'Mijn werkloodz' en dan op 'Inloggen portal'. Kies vervolgens de optie 'wachtwoord vergeten' en volg de instructies op die je ontvangt per mail.
 • Als je thuis of op je werk geen computer hebt met internetoegang meld je dan even bij je leidinggevende. Hij kan je verder helpen en toegang tot het internet regelen. Je kunt overigens ook via je mobiel inloggen of via een tablet.

Veelgestelde vragen over het indienen van de uren

 • Als je bent ingelogd op het online portaal staat links het menu met de optie 'declaraties'. Hier kun je het aantal gewerkte uren indienen. Deze worden vervolgens zichtbaar in het portaal van je werkgever om ze goed te keuren.
 • Op het moment van invoeren kun je per dag het aantal gewerkte uren invullen. Als je een fout hebt gemaakt dan is dat ook niet erg, tot het moment dat de uren worden goedgekeurd door de werkgever kun je ze nog aanpassen en opnieuw indienen.

Veelgestelde vragen over declaraties

 • In je eigen online portaal staat netjes alle informatie beschikbaar waaronder je ingevulde declaraties, opgebouwde uren en salarisspecificaties.
 • De status van je declaraties is zichtbaar in je eigen portaal. Je krijgt altijd een bevestiging op het moment dat de uren zijn goedgekeurd door je werkgever. Is dit niet het geval neem dan contact met ons op (0321 - 38 38 68)
 • Heb je vragen die hierboven nog niet vermeld staan? Bel dan gerust met onze vestiging op 0321-383868 of vul het contactformulier in.